Меню

За нас

„Топ Експрес 2000” ООД е една от водещите компании у нас производители на пластмасови изделия за дома и градината. Освен продуктите, които произвежда, компанията предлага и продукти, които внася от Китай, Турция, Сърбия, Гърция, Украйна, Индия и други. 

"Топ Експрес 2000" започва своята дейност през 1992г., като до 2001г. се занимава само с търговия на стоки за дома от Сърбия. През 2001г. закупува своите първи машини за производство на пластмасови изделия и започва производство на най-успешните си продукти. През 2021г. компанията разполага със собствена складова база, авто-парк, с който извършва безплатни доставки в по-голямата част от страната, над 70 собствени продукта, които се произвеждат в широка гама модерни цветове и с 9 броя модерни енергоефективни машини в производство. Изградила е безотпадна система за производство и рециклиране на несъответстващите продукти, като в процеса не се отделят отпадни води в природата. 

 Към момента компанията предлага над 8 000 артикули на склад и непрекъснато търси нови предложения, с които да разшири асортимента си. Фокусът е върху продукти, които са от полза в домакинството, изглеждат добре и най-важното, достъпни са за всички потребители. Стоките можете да откриете както в най-големите търговски вериги – „Кауфланд”, "Лидл", "Билла" „Хоум Макс” „Мосю Бриколаж”, „Практикер”, "Практис", "Т-Mаркет", "ЦБА”, „Коме”, така и в регионални търговци, складове на едро и магазини в над 60 града в цялата страна. 

"Топ Експрес 2000" предлага безплатна доставка ежеседмично, много промоции и актуални за различните сезони и празници предложения. Организира специални вносове по клиентски запитвания и има възможност за производство на пластмасови форми по Ваш проект, както и шприцоване на изделия с инструменти на клиента. 

Можете да ни откриете на адрес:

гр. София, кв. Суходол, ул.Траян Танев 93

Както и на следните телефони:

Телефон: 0888 77 20 03, 0889 77 80 07, 

02/480-11-24, 02/480-11-25


Email: [email protected]

Сравнение на продукти