Меню

Как да поръчам

Топ Експрес 2000 ООД е производител и вносител на голямо разнообразние от стоки за дома и градината. Сайтът е специално разработен за търговци на едро и дребно – складове, магазини, онлайн търговци, регионални представители и дистрибутори. Чрез него предоставяме на нашите партньори улеснен и бърз достъп до продуктите и базовите ни цени, както и възможност да направят своята поръчка докато разглеждат продуктите.

За да използвате уеб сайта е необходимо:

Да попълните заявка за регистрация съдържаща името на Вашата фирма, лице за контакт, телефон за връзка, вашето населено място и обекта, за който искате да направите поръчка

Ще се свържем с вас, за да потвърдим вашата регистрацията, както и да Ви предоставим допълнителна информация относно графика за безплатни доставки и отстъпките, които можем да Ви предложим.

За да направите поръчка:

Като регистриран потребител имате достъп до цени и до пазарската кошница.

Разглеждайки продуктите можете да заявите количества от полето, намиращо се под цената. Можете да въведете необходимото Ви количество чрез натискане на стрелките и задържане бутона върху тях. С натискане на бутона „Добави” прибавяте този продукт в кошница.

За продукти предлагащи избор на цвят, заявете поотделно желаните количества от всеки цвят, като натиснете първо върху цвета, след това въведете желаното количество и след това бутона „Добави”. Избраните цветове се появяват в пазарската Ви кошница, като отделни редове.

След като приключите с избора на продукти можете да видите всички избрани стоки от пазарската си кошница, където ще намерите пълен списък с продуктите по цветове, както и сумата на поръчката с ДДС и предварително включената отстъпка от нас за вашата фирма.

За да изпратите поръчката към нас е необходимо да попълните празните полета и да натиснете „Поръчай”. Вашата заявка ще бъде изпратена към нас, а на Вашия имейл ще пристигне списък с поръчаните стоки.

След като обработим поръчката ще се свържем с Вас, за да Ви дадем информация относно продуктите, цветовете, доставката и стойността на поръчката след отстъпка.

Сравнение на продукти