Меню

Често задавани въпроси

В: Как мога да видя цените на продуктите?

О: Цените на продуктите са видими само за партньори на Топ Експрес 2000. Цените на всички стоки се виждат след регистрация и потвърждение от офиса на компанията.

 

В: Мога ли да поръчам като клиент на дребно?

О: За сега не можем да предоставим услуги на крайни потребители. Можете да потърсите нашите продукти в по-големите магазини във Вашия град.

 

В: Как мога да направя поръчка през сайта?

О: Повече информация относно поръчките можете да намерите „тук” 

 

В: Ползвам ли отстъпка от посочени цени?

О: В уеб сайта има вграден модул за отстъпки, който е видим за регистрирани потребители. Ние, като администратори задаваме вашата отстъпка в системата и при вас продуктите се визуализират с цена на едро, която е задраскана и след това вашата цена с отстъпка. Ако не виждате задраскана цената на едро, вероятно нямате заложена отстъпка. Моля в този случай се свържете с нас!

 

В: Как мога да видя цветовете на продуктите?

О: За продуктите, които предлагаме поръчки в различни цветове сме направили палитра, която позволява поръчка на всеки отделен цвят. Моля, имайте предвид, че изобразените цветове са приблизителни и е възможно да има разлики между нюансите, които виждате на вашия монитор и реално доставените от нас стоки.

За продуктите, за които няма изобразени цветове, а на снимките се виждат различни шарки, можете да уточните избраната от Вас шарка, като забележка към продукта.

 

В: Кога мога да получа своята поръчка.

О: В зависимост от населеното място, в което се намирате, можете да получите направената поръчка безплатно с наш транспорт, по куриер, като допълнително уточним условията в зависимост от населеното място и стоките или да вземете стоките от нашия склад в гр. София.

Информация за градовете, до които предлагаме безплатна доставка можете да намерите „тук”

 

В: Налични ли са всички продукти в сайта?

О: Наличностите се обновяват постоянно, но въпреки това е възможно да има недостиг за някои продукти, които са маркирани като налични. Продуктите, които са маркирани като изчерпани или чакащи доставка ще бъдат на разположение на по-късен етап. В случай, че желаете да запазите конкретен продукт, моля свържете се с нас, за да го запазим на момента за вас.

 

В: Какво се случва, след като изпратя поръчката си?

О: Изпратените поръчки пристигат автоматично в нашата система, а Вие получавате потвърждение на Вашия имейл. В случай, че не получите потвърждение, моля свържете се с нас, за да потвърдим Вашата поръчка. Възможно е да не е пристигнала при нас поради технически причини. 

При въпроси сме на разположение на посочените телефони!

Телефон за запитвания: 0888 77 20 03

Email: [email protected] 

Телефон 02/ 480-11-24, 480-11-25
Мтел - +359 (0)889 77 80 07
Виваком - +359 (0)878 69 87 18
Факс: 02/917-39-16

 

Сравнение на продукти